Over Alis

Alissa, ook wel Alis, grafisch ontwerper met een passie voor reizen.

Hi! Ik ben Alissa Janse, maar noem mij maar Alis. Wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen!

Uiteraard kan ik je meer vertellen in een goed gesprek, maar wellicht dat je met deze weetjes al een goed beeld krijgt van wie ik ben en wat mij zoal bezighoudt. 

Kroatie eiland Ugljan Zadar
home page

Waar ben ik trots op?

Ik heb meerdere dingen, maar de highlights:

  • Vijf jaar gewerkt bij hét ontwerpbureau van LINDA. magazine. Ontzettend veel geleerd op het gebied van grafisch ontwerp. 
  • Begin 2022 ontslag durven nemen en een eigen onderneming gestart als grafisch ontwerper, geen dag spijt! 
  • Ik was één van de 26 talenten van de TV Academy in 2021 – 2022. Een jaaropleiding in Amsterdam. O.a. gepitcht voor John de Mol en samengewerkt met de NPO en KRO-NCRV.
  • Verschillende workations gedaan naar o.a. Kroatië, Egypte en Portugal. Benieuwd hoe ook jij op werkvakantie kan? Lees mijn blog in de Knab bieb!

Mijn krachten?

Alhoewel ik twee keer per week in de sportschool sta, gebruik ik mijn (mentale) krachten ook in het creatieve proces. Snelheid, conceptueel denken en direct (ik noem het eerlijk) zorgen ervoor dat we samen tot het beste eindresultaat komen.

  • Snelheid: Snel werken is iets anders dan afraffelen. Met mijn planning skills kan ik vaak op de korte termijn al iets voor je betekenen. Dus geen stress als je een last minute aanvraag hebt!
  • Conceptueel sterk: Het verzinnen van nieuwe dingen en het bedenken van oplossingen zitten in mijn aard. Ik kan het groter geheel al snel voor me zien en elk detail kloppend maken.
  • Direct, ik noem het eerlijk: Werkt iets niet? Dan zal ik dat eerlijk zeggen. Je kan vertrouwen op mijn expertise en ik geef graag advies over de beste ontwerp keuzes. 
AlissaJanse_ontwerper_3