Drukwerk

Breng je merk tot leven met iets tastbaars

Drukwerk op maat

Posters, magazines, billboards, kaarten… kan je het printen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ontwerp graag jouw drukwerk op maat. Dit kan bijvoorbeeld een uitnodiging zijn voor een bruiloft, een (bedrijfs)magazine of posters voor een open dag.

ZandvoortRacefestival_1920x1280_6

Het belang van drukwerk

Met drukwerk kan je fysieke, tastbare materialen maken die informatie overbrengen en je merkbekendheid vergroten. Daarnaast kan het bijdragen aan een professionele en consistente presentatie van je bedrijf of merk. Heb je al eens gedacht aan:

Kortom, drukwerk dient als een krachtig medium om informatie over te brengen! Daarom belangrijk om dit ook visueel aantrekkelijk te maken. 

Samen aan de slag

Kick-off

Samen bespreken we jouw ideeën en verwachtingen. Vervolgens maken we een plan van aanpak en stuur ik je een offerte.

Concepting

Na akkoord op de offerte ga ik voor je aan de slag. We delen nog wat inspiratie en vervolgens ga ik schetsen, opzoek naar de juiste typografie, kleuren en tone-of-voice.

Presenteren

Het spannendste moment... ik deel mijn ontwerpen met jou. Hierbij leg ik mijn ontwerp keuzes uit en vervolgens krijg jij de ruimte om feedback te geven.

Afronding

Nog even de puntjes op de i en vervolgens kan ik het voor je laten drukken bij één van mijn drukkers of ik geef je advies, zodat je zelf de afronding kan doen.

Laat je inspireren

SoepGoed

Tafelkaart en visitekaartjes voor Stichting SharEaty

Zandvoort Racefestival

Het event in Zandvoort tijdens
de F1 Grand Prix in 2023

Spicy GIN van RBL ANN

Een rebelse GIN van Annerie, dat is RBL ANN. Een her-ontwerp van het etiket.

Aan de slag!

Ideeën in overvloed of juist geen idee waar je moet starten met drukwerk? Ik help je graag van begin tot eind met jouw product. 

Stuur me een berichtje via info@byalis.nl en we plannen meteen een meeting in. Laten we samen iets geweldigs creëren!