Russst, in rust gebeurt het

In rust gebeurt het. Zo ook het ontwerp van het logo, de huisstijl en Instagram templates voor het nieuwe bedrijf van Margriet Spijksma, Russst. Want als grafisch ontwerper heb je soms ook rust nodig. Even afstand nemen van je scherm, een nachtje erover slapen en opnieuw naar het ontwerp kijken. Uiteindelijk valt alles op z’n plek.

"Ik hou van Alissa haar aanpak. Ze reageert snel en werkt efficiënt. Daarnaast denkt ze aan zoveel meer dan wat ik tot nu toe gewend ben van andere huisstijl ontwerpers”
Margriet Spijksma - ondernemer

Vanuit de huisstijl heb ik diverse templates gecreëerd waarmee Margriet en haar team vervolgens zelf aan de slag konden. Ook de inhoud van de templates komen grotendeels vanuit mij. Naast uitvoerend denk ik namelijk ook graag conceptueel en inhoudelijk mee. Na de online lancering volgden er diverse offline uitingen, zoals een verzenddoos en bedank kaartje.

Andere projecten

Wendy Online - Wendy van Dijk

Senior grafisch ontwerper in het team
van Wendy Online

SoepGoed

Tafelkaart en visitekaartjes voor Stichting SharEaty

Huisstijl LOTTE

Ondernemer Lotte Geertsen houdt zicht bezig met innovatie en duurzaamheid.

Aan de slag!

Binnenkort een evenement of social templates nodig voor jouw online kanalen? In een creatieve brainstorm komen we al snel op concrete ideeën!  

Stuur me een berichtje via info@byalis.nl en we plannen meteen een meeting in. Laten we samen iets geweldigs creëren!