zelf bedacht format uitgewerkt bij de kro-NCRV voor NPO3 online

klant

NPO3 Online

opgeleverd

Format idee, redactie & productie en vormgeving bestaande uit animaties

In januari 2022 volgde ik samen met een groep mediamakers de opleiding van de TV¬†Academy. Hier heb ik samen met 4 andere talenten het format “Kamernood” bedacht. Na deze gepitcht te hebben bij NPO3 Online dmv een pilot aflevering mochten we het in samenwerking met de KRO-NCRV ook echt gaan produceren!¬†

In Kamernood helpt Lot Mulder, bekend van het Instagram account “De haarclip van Marie Claire’, studenten die moeilijk een kamer kunnen vinden. Voor deze serie zijn er 4 afleveringen geproduceerd. ik hielp o.a. mee met het vinden van geschikte studentenhuizen en kamerzoekenden, maakte de planning voor de draaidagen en ging op pad om probs te halen voor in de afleveringen. 


Daarnaast ontwierp ik ook de huisstijl van de serie met bijpassende animaties. Denk aan krantenkoppen voor de leader, een bumper van de “heat seat”, portret kaders voor interviews en kleine animaties van de studentenkamers. Benieuwd naar de afleveringen? Bekijk ze hier! 

Van links naar rechts: (1) Op kantoor bij de KRO-NCRV, (2) intro van Kamernood, (3) animaties gemaakt voor Kamernood en (4)  behind the scenes van de pilot aflevering met mijn groepje van de TV Academy.