LINDA.meiden youtube series

klant

LINDA.meiden (klant van Studio Room)

opgeleverd

Programma logo, leader, social story template,
YouTube header en template naamtitels

Tijdens mijn werk als digitale vormgever bij Studio Room heb ik voornamelijk gewerkt aan digitale opdrachten voor het merk LINDA. en LINDA.meiden. Zo ook de vormgeving voor verschillende YouTube series.

Voor de YouTube series werkte ik samen met de LINDA.meiden art director aan een compleet vormgevingspakket. Denk hierbij aan een programma logo die we vervolgens weer doorvertaalde naar een leader, YouTube header en social media templates.

Helemaal Para
In “Helemaal Para” praat Jamie Li met haar gasten over hun jeugd, liefde, sex en carrière. Mét een beetje hulp van paragnost Liesbeth die reageert op de uitspraken die de BN’er doet.
Reinig je darkside
In “Reinig je darkside” praat Sophie Milzink met een aantal meiden over een zwarte bladzijde uit hun leven. Zo was er iemand dakloos geweest en had iemand aan affaire met een leraar. Deze serie was gemaakt in samenwerking met Bioré, een verzorgingsproducten lijn.

Wat wil Maxime?
In “Wat wil Maxime?” geeft Maxime Meiland een exclusief kijkje in haar leven op het chateau. We volgen haar in de keuzes die ze gaat maken. Blijft ze in Frankrijk? Gaat ze daten? Of toch een carrièreswitch?